JULEPAKKEN 

Velkomst kl. 18.00

Et glas gløgg og juleknas
(i stedet for gløgg kan der vælges mousserende vin)


Middag kl. 18.30

DET KOLDE
Marineret sild-løg-kapers
Peters røde julesild
Æg-rejer-mayonnaise
Hjemmegravad laks-rævesauce

DET LUNE
Paneret rødspætte - grov remoulade - citron
Tarteletter - frigåene høns - asparges
Flæskesteg - surt - sødt
Medister - grønlangkål
Glaseret skinke - grønlangkål
Æbleflæsk

OST
Oste - kompot - syltede nødder - knækbrød

BRØDKURV
Rugbrød - lyst brød - smør - fedt

DET SØDE
Ris a'la mande - lun kirsebærsauce

DRIKKEVARER
Fri bar med husets øl - vin - sodavand under middagen

(4 timer fra 18.30-22.30 – mulighed for at forlænge ad libitum til kl. 01.00 for kun 149,-)

kr. 649,-

TILVALG
Karrysild - æble - porre 25,-
Mørbrad - champignons a la creme 29,-
 Andelår - grønkålssalat 29,-
Sylte - rødbede - sennep 25,-
Hønsesalat - bacon 25,-
Frikadeller - surt 25,-
Flaske snaps (linie, OP andersson, jubilæum) 649,-
”Hård” bar ad libitum i 3 timer 249,- 

Skriv en forespøgsel til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Tæt på det hele og stadig langt fra alt.

Smukke Peter Liep’s Hus er både et stykke danmarkshistorie og et oplagt sted at holde firmaets højtprioriterede arrangementer i smukke omgivelser.

Kun 20 minutter fra det centrale København, ti minutters gåtur fra Klampenborg st. og midt i Dyrehaven er huset både tæt på byen og stadig ugeneret.

Peter Liep’s Hus er den perfekte ramme for arrangementer med op til 170 deltagere i et lokale eller 350 fordelt i to lokaler.

Huset, der består af selve restauranten og en stor pejsesal for sig, har fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt og imødekommende personale og lang erfaring med at arrangere og skræddersy projekter og forløb for en bred vifte af gæster.

Foruden vores Pejsesal har vi et nybygget skønt selskabslokale med en afdæmpet og rustik atmosfære med indkapslet af træbeklædt facade og store sprossede døre ud til egen hyggelig gårdhave. Her sidder man i skygge af store bøgetræer imens man følger med i forbigående Bakke-gæster og nyder musikken fra Cirkusrevyen. Året rundt kan man nyde de rolige hestevogne trappen og det smukke syn af skoven og dens karakter efter årstid.

Med skoven lige uden for døren er der mulighed for teambuilding-arrangementer, sociale sammenkomster som julefrokoster og personalefester, samt kursusforløb, hvor diskretion, professionalisme og et minimum af distraktioner er nøgleordene.

Vi samarbejder desuden med kapervognene, de kendte hestevogne i Dyrehaven, som kan hente og bringe ved enten parkeringspladsen eller ved Klampenborg Station.