Leder du efter restauranter på Bakken?

Hvis man er rundt på Bakken for at prøve de mange forlystelser, så skal der ikke være nogen tvivl om, at man forbrænder rigtig meget energi og derfor har man også behov for at få fyldt lageret op med energi i løbet af dagen, hvilket der heldigvis er et væld af muligheder for på Dyrehavsbakken, da du finder et kæmpe udvalg af forskellig restauranter, der selvfølgelig alleammen har noget helt specielt at byde på. Der er faktisk hele 24 forskellige restauranter på Bakken, så hvad end du har lyst til noget fra det klassiske danske køkken eller derimod hellere vil have italiensk, spansk, Tex-Mex eller orientalsk-inspireret mad, så er der også mulighed for det. Uanset om du har lyst til en traditionel omgang klassisk stegt flæsk med persillesovs, vil have en lækker buffet, der er en masse forskelligt at byde på eller derimod hellere vil have en mør bøf med tilhørende sovs, så finder du det på én af de mange restauranter, du finder på Bakken.

Få en kulinarisk oplevelse på Bakken i Klampenborg

Der skal ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste personer og familier vælger at besøge Bakken, fordi de gerne vil prøve de mange forlystelser, der er i parken samt nyde de fantastiske omgivelser som Bakken kan bryste sig af. Tager du familien med en tur på Dyrehavsbakken, så kan du være helt og aldeles sikker på, at du får en fantastisk tur, da der er noget for ethvert medlem af familien. Det ændrer dog ikke på det faktum, at der også er et væld af muligheder for at få stillet sulten og få en ny kulinarisk oplevelse, for de mange forskellige restauranter på Bakken er naturligvis alle restauranter Bakken, der har fokus på kvalitet og har fokus på at servere mad, som smager godt og giver deres gæster et smil på læben og en god oplevelse. Som tidligere nævnt, så finder du hele 24 forskellige restauranter Bakken og mere specifikt, så er det følgende spisesteder, der er at finde på Dyrehavsbakken: Bakkens Grill- og Bøfhus, Bakkens Perle, Balkon 51, Bondestuen, Bræddehytten, Bøgely, Cæsars Palads, Dyrehaven, Elverdybet, Harlekin, Hvide Hest, La Casa, La Collina, Nybo, Restaurant Laura, Røde Port, Skovly, Staldknægten, Steak n Noodles, To Søstre, Valentino, Viking Steak House, og Ølgod.

Oplev også restauranterne i Matador-byen Korsbæk på Bakken

Det er dog ikke kun de traditionelle restauranter på Bakken, hvor du har mulighed for at få stillet din sult for pr. 30. april 2015 åbner Korsbæk på Bakken, der er en komplet kopi af den by, der er kendt fra Matador. I Korsbæk på Bakken (mange kalder det også for Matador på Bakken) er der nemlig også mulighed for at få stillet sulten på én af de fire restauranter, der også er kendt fra TV-serien: Postgaarden, Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs. Alle steder bliver der selvfølgelig serveret mad, der stemmer overens med den mad, der blev serveret tilbage i 1920'erne og 1930'erne, hvilket er den tidsperiode, hvor Matador foregår, hvorfor der er tale om traditionelt dansk mad.