Malerstuen

Plads til 30 personer

Malerstuen er Peter Liep’s Hus' charmerende hyggestue. Den originale atmosfære fra en klassisk jagtstue understreges af de historiske selvportrætter af dyrehavemalere gennem tiden.

Pejsestuen

Plads til 50 personer

Pejsestuen er Peter Liep’s Hus’ primære lokale og indbyder til hyggeligt samvær og god mad. Stuen er holdt i husets klassiske stil og er domineret af en stor, kobberbeklædt kamin langs den ene væg.

Pejsesalen

Plads til 160 pers.

Pejsesalen er Peter Liep’s Hus’ flotte festsal. Salen er nyistandsat men stadig holdt tro mod hovedhusets charme og sjæ og har sit navn efter den store pejs, der pryder enden af det smukke lokale. Salen er udstyret til at huse alt fra bryllupper, fødselsdage og barnedåbe til konferencer og virksomhedsarrangementer.

Pejsesalen er perfekt for større selskaber, startende ved 50 personer.

Havestuen

Plads til 140 pers.

Peter Liep's har fået et nyt selskabslokale, som emmer af en rustik atmosfære med brobelægning som gulv, rå stolper, udvendig træbeklædning og med udsigt til den smukke Dyrehaven.

Selskabslokaler

Peter Liep's Hus er stolt af sine flotte selskabslokaler med plads til både store og små selskaber.

Malerstuen - op til 30 personer - kan desværre ikke reserveres pga. gennemgang til restaurantens toiletter, som ligger i forlængelse af lokalet.
Pejsestuen - op til 45 personer - leje af hele lokalet min. 35 pers.
Pejsesalen - op til 160 personer - leje af hele lokalet min. 50 pers.
Havestuen - op til 140 personer - leje af hele lokalet min. 60 pers.

Har De særlige ønsker eller behov, hjælper vi gerne med planlægning. Vores erfaringer med selskaber gør Peter Liep's Hus til det perfekte sted at holde lige netop jeres arrangement.

Ring på telefon 39 64 07 86 eller email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.