FORRETTER
Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og purløg 129,-
Peters skaldyrstoast 119,-
Tynde skiver af rosa-stegt kød med tuncreme og friteret kapers  99,-
Laksetatar af fersk- og røget laks vendt med cremefraiche, rødløg og estragon 119,-

HOVEDRETTER
Dampede danske blåmuslinger med fritter og aioli 189,-
Stegt torsk med fennikel, nye danske kartofler og hummerbisque 239,-
Oksemørbrad med sommergrønt, nye danske kartofler og bearnaisesauce 259,-
Gråsten kylling med sommergrønt, grov mos og trøffelsauce 239,-
Vegetarret: Linseret med karry og kokossacue hertil sommergrønt 189,-

DESSERTER
Kraftig chokolademousse med ristede nødder og tørret hindbær 89,- (glutenfri)
Jordbær-rabarbertrifli 89,-
Udvalg af ost med bærkompot, syltede nødder og knækbrød 89,-