FORRETTER
Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og purløg lagt på blinis 139,-
Peters skaldyrssalat 119,-
Oksecarpaccio 119,-
Hvide asparges med kold hollandaise og rejer 129,-

HOVEDRETTER
Dampede danske blåmuslinger med fritter og ramsløgsmayonnaise 209,-
Dagens fisk med nye danske kartofler og hummerbisque 249,-
Oksemørbrad med sommergrønt og nye danske kartofler, hertil bearnaisesauce 279,-
Gråstenkylling med sommergrønt og nye danske kartofler, hertil trøffelsauce 249,-
Vegetarret: Linseret af baluga-linser med karry og kokossauce hertil sommergrønt 189,-

DESSERTER
Gateau marcel "skovens bedste chokoladekage" med hindbærsorbet 89,-
Trifli med skovbær 89,-
Hvid chokolademousse med chokoladeknas 89,-

BØRNERETTER
Fiskefrikadeller med nye danske kartofler el. pommes frites og grøntsagsstave 89,-
Alm. frikadeller med nye danske kartofler el. pommes frites og grøntsagsstave 89,-
Fiskefilet med nye danske kartofler el. pommes frites og grøntsagsstave 89,-