FORRETTER
Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og purløg 129,-
Økologisk buratta med friske tomater, pesto og mandler 119,-
Carpaccio med parmesan, rucola og trøffelolie 99,-
Laksetatar af fersk- og røget laks vendt med cremefraiche, rødløg og estragon 119,-

HOVEDRETTER
Dampede danske blåmuslinger med fritter og aioli 189,-
Stegt torsk med fennikel, nye danske kartofler og hummerbisque 239,-
Oksemørbrad med sommergrønt, nye danske kartofler og bearnaisesauce 259,-
Gråsten kylling med sommergrønt, grov mos og trøffelsauce 239,-
Vegetarret: Linseret med karry og kokossacue hertil sommergrønt 189,-

DESSERTER
Kraftig chokolademousse med ristede nødder og tørret hindbær 89,- (glutenfri)
Jordbær-rabarbertrifli 89,-
Rørt ricotta med kryddermarinerede jordbær 89,-
Udvalg af ost med bærkompot, syltede nødder og knækbrød 89,-