FORRETTER
Røget laks på bund af blomkålscreme, toppet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas 119,-
Peters skaldyrstoast 119,-
Foie gras terrine med karamelliseret pærer og ristet brød 159,-
Vegetarret: Kartoffel "Spaghetti" med pesto og semidried tomater (vegansk, gluten- og laktosefri) 119,-

HOVEDRETTER
Dampede danske blåmuslinger med fritter og ramsløgsmayonnaise 189,-
Havtaskekæber med kantarel risotto, sommergrønt og safrancreme 239,-
Oksefilet med pommes anna, sommergrønt og porvinssauce 249,-
Gråsten kylling med sommergrønt, bagt mos og estragonsauce 239,-
Vegetarret: Ratatouille med linser  (vegansk, gluten- og laktosefri) 189,-

DESSERTER
Jordbær-rabarbertrifli 89,-
Gateau marcel "skovens bedste chokoladekage" med hindbærsorbet 89,-
3 slags oste med kompot, syltede nødder og knækbrød 89,-

BØRNERETTER
Millionbøf med kartoffelmos 99,-
Fiskefrikadelle med fritter og grov remoulade 99,-
Fiskefilet med fritter og grov remoulade 99,- 

REVYMENU

Røget laks på bund af blomkålscreme,
toppet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas

**
Culotte af ungkvæg med bagt krydret kartoffelmos,
hertil sommergrønt og timiansauce

**
Jordbær-rabarbertrifli
kr. 349,-

inkl. husets vin
kr. 499,-