TEATERMENU
 
Rimmet torsk med soltørrede tomater og dildolie på sprøde sommersalater
 
Oksemørbrad med ristede kartofler, dansk sommergrønt og svampe a’la creme
 
Jordbær-rabarberkompot med makroner og mascarponecreme toppet med ristede pistacienødder
 
kr. 349,- 
 
inkl. vine til menu
kr. 499,- 

FORRET

Stenbidderogn med rødløg, creme fraiche, dild og ristet brød  139,-

Avocadosuppe med ristede jomfruhummerhaler 119,-

Svampebruchetta med mascaponecreme 119,-


HOVEDRET 

Dampede danske blåmuslinger med fritter og ramsløgsmayonnaise 189,-
 
Tournedos af oksemørbrad med ristede kartofler, dansk sommergrønt og rødvinsglace 289,-
 
Andebryst med polenta, dansk sommergrønt og appelsin-rosmarin sauce 249,- 
 
Grillet Karmuslinger på spyd med grøntsager, serveret med pasta og beurre blanc  249,-
 
Vegetarret: Rødbedebøf, serveret med dansk sommergrønt og tomat sauce 189,-
 
 
DESSERT
 
Jordbær–rabarberkompot med makroner og mascarponecreme toppet nme ristede pistaciekerner 99,-
 
Chokoladekage med appelsin og kokos, serveret med vanilieis 99,-
 
3 slags oste med kompot og knækbrød 89,-
 
 
BØRNEMENU
 
Fritter med grov remoulade 49,- // Grøntssagstænger  25,-
 
Fiskefilet med fritter og grov remoulade 99,-
 
Fiskefrikadelle med fritter og grov remoulade 99,-
 
Spaghetti med tomatsauce og parmesan 99,-