Oplev Korsbæk på Bakken og derefter Peter Lieps Hus i Dyrehaven

Er du en stor fan af den populære, danske TV-serie, så vil det med garanti glæde dig at høre, at du fra d. 30. april 2015 kl. 14:00 får mulighed for at opleve, hvordan det var at leve som personerne i Matador. Med byggeriet af byen Korsbæk på Bakken tilbydes du og familien en helt unik oplevelse, som aldrig har været mulig her i Danmark. Der er bestemt intet, der er overladt til tilfældighederne på Korsbæk på Bakken, men det er derimod et tematiseret område, som er opført på baggrund af rigtig mange års forberedelser. Det betyder også, at du sagtens kan tillade dig at forvente en eksakt kopi af Korsbæk, da selv mindre objekter og detaljer som lysestager og tallerkner samt beklædning og interiør er 100% tro mod serien såvel som perioden omkring Matador, der naturligvis er de danske 1920'ere og 1930'ere.

På Korsbæk på Bakken finder du ikke blot en tro kopi af Matador-byen uden liv, men derimod en by, der er spækfyldt med de samme specialbutikker og restauranter som den Korsbæk, vi kender fra Matador-serien. Det giver dig og familien en mulighed for at pendle hjem med en helt særlig oplevelse i bagagen, hvorfor du ikke må glippe denne mulighed. I Korsbæk - såvel i TV-serien som på Bakken - finder du følgende specialbutikker og restauranter, der hver især har et væld af spændende ting og sager at byde på: Postgaarden, Jernbane Restauranten, Katrines Gaard, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Skjerns Magasin, Andelsbageriet, Slagter Gaarden, Barber & Frisør H. Nicolaisen, Helge Hansen, samt N. P. Nielsen Cykler. Ikke nok med det, så får du også muligheden for at møde Kvik (den lille gårdhund), Maude hos Hos Varnæs og det skal heller ikke komme bag på dig, hvis du støder ind i selveste bankdirektøren!


Korsbæk på Bakken er en gennemført helhedsoplevelse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Korsbæk på Bakken er en helt og aldeles gennemført helhedsoplevelse, for ikke nok med, at hele byen er blevet opført som den stemmer hundrede procent overens med den by, som vi ser i TV'et, så er der også dygtige skuespillere, der hver dag spiller de kendte roller fra serien. Endvidere, så er der flere gange om ugen interessante events og begivenheder, der på bedste vis afspejler kulturoplevelser og fritidsaktiviteter, som var mest almindelige i den tid, hvor Matador foregik: i Danmark i 1920'erne og 1930'erne. Det er - uden tvivl - noget, der er fascinerende for hele familien, hvorfor ingen kommer til at kede sig, når I besøger Korsbæk på Bakken. Det vil føles som om, at I tager på en rejse tilbage i tiden, når I træder ind i de fantastiske og gennemførte omgivelser, hvor både mad, specialbutikker og de føromtalte omgivelser går op i en højere - og særdeles smuk - enhed.

Korsbæk på Bakken åbner - som nævnt - allerede d. 30. april 2015 kl. 14:00, så hvis du gerne vil være blandt de første personer, der får lov til at opleve den første genskabelse af Matador-byen, så ved du, hvornår du skal være på Bakken!

Efter en tur i Korsbæk, så er det oplagte valg at tage en tur forbi Peter Lieps i Dyrehaven. Vi ser frem til at byde jer velkommen.