Den store Sommerfest

(min. 30 personer)

Velkomst kl. 18.00
Et glas aperol spritz og rodfrugtchips

Middag kl. 18.30
Valget ml. Skovbuffet - Jægerbuffet 

eller
3-retters menu (tillæg kr. 39,- for menuservering)

Fri drikkevarer af under middagen - husets øl - vin - sodavand  (4 timer fra 18.30-22.30 )

kr. 699,-

Se buffeterne her og se selskabsmenu her


TILVALG

Forlængelse af "blød" bar til kl. 01.00 kr. 149,-
Hårdbar i 3 timer 249,-
Cocktailbar inkl.  4 cocktails + longdrinks i cocktailglas i 3 timer kr. 349,- // 399,- i 4 timer

....................................................

EKSTRA SOMMERØNSKER

Historisk foredrag
Shuttleservice i hestevogn fra Klampenborg station til Peter Lieps Hus
Live sommermusik // DJpriser på forespørgsel

Skriv en forespøgsel til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tæt på det hele og stadig langt fra alt.

Smukke Peter Liep’s Hus er både et stykke danmarkshistorie og et oplagt sted at holde firmaets højtprioriterede arrangementer i smukke omgivelser.

Kun 20 minutter fra det centrale København, ti minutters gåtur fra Klampenborg st. og midt i Dyrehaven er huset både tæt på byen og stadig ugeneret.

Peter Liep’s Hus er den perfekte ramme for arrangementer med op til 160 deltagere i et lokale eller 300 fordelt i to lokaler.

Huset, der består af selve restauranten og en stor pejsesal for sig, har fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt og imødekommende personale og lang erfaring med at arrangere og skræddersy projekter og forløb for en bred vifte af gæster.

Foruden vores Pejsesal har vi et nybygget skønt selskabslokale med en afdæmpet og rustik atmosfære med indkapslet af træbeklædt facade og store sprossede døre ud til egen hyggelig gårdhave. Her sidder man i skygge af store bøgetræer imens man følger med i forbigående Bakke-gæster og nyder musikken fra Cirkusrevyen. Året rundt kan man nyde de rolige hestevogne trappen og det smukke syn af skoven og dens karakter efter årstid.

Med skoven lige uden for døren er der mulighed for teambuilding-arrangementer, sociale sammenkomster som julefrokoster og personalefester, samt kursusforløb, hvor diskretion, professionalisme og et minimum af distraktioner er nøgleordene.

Vi samarbejder desuden med kapervognene, de kendte hestevogne i Dyrehaven, som kan hente og bringe ved enten parkeringspladsen eller ved Klampenborg Station.