Tæt på det hele og stadig langt fra alt. Smukke Peter Liep’s Hus er både et stykke danmarkshistorie og et oplagt sted at holde flotte arrangementer og unikke konferencer i smukke omgivelser.
Kun 20 minutter fra det centrale København, ti minutters gåtur fra Klampenborg st. og midt i Dyrehaven er huset både tæt på byen og stadig ugeneret.

Peter Liep’s Hus er den perfekte ramme for arrangementer med op til 170 deltagere (300 pers. fordelt over 2 lokaler). Huset, der består af selve restauranten og en stor pejsesal for sig, har fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt og imødekommende personale og lang erfaring med at arrangere og skræddersy projekter og forløb for en bred vifte af gæster.

Med skoven lige uden for døren er der mulighed for teambuilding, udendørsaktiviteter, sociale sammenkomster som julefrokoster og personalefester, samt kursusforløb, hvor diskretion, professionalisme og et minimum af distraktioner er nøgleordene.

Vi samarbejder desuden med kapervognene, de kendte hestevogne i Dyrehaven, som kan hente og bringe ved enten parkeringspladsen eller ved Klampenborg Station. Stedfortræder for walk-and-talk gør kapervognene det til en fornøjelse at komme rundt i hele Dyrehaven, hvor naturens stilhed giver ro til reflektering og fordybelse.

Peter Liep’s Hus er handicapvenligt og fuldt tilgængeligt for kørestole og dårligt gående.

Konferencelokalet, Pejsesalen, er nyrenoveret og istandsat i sommeren 2016, og takket være sin status som det mest portrætterede hus i dansk kunst, byder den historiske bygning indenfor i stilrent lokale med gammel pejs og udsigt til skovens grønne træer gennem sprosse-vinduer. Loftet prydes af smuk stuk, integreret højtaler og akustikplader.

MADEN

Køkkenet er udpræget klassisk dansk, hvor gode råvarer og autenticitet er i højsædet. Menuen kan dog sammensættes og tilpasses ved forudbestilling.

Vi tilbyder desuden morgenforplejning i forbindelse med konferencer og møder, frokostbuffet samt naturligvis aften- og natmad, når skyggerne bliver lange.

Alt det og meget mere tilbyder vi hos Peter Liep’s Hus.