Julepakken - 2017

Velkomst kl. 18.00
Gløgg og juleknas
(i stedet for gløgg kan der vælges mousserende vin)

Middag kl. 18.30

Det kolde

Marineret sild-løg-kapers
Peters røde julesild
Æg-rejer-mayonnaise
hjemmegravad laks-rævesauce

Det lune

Paneret rødspætte-grov remoulade-citron
Tarteletter-kylling-asparges
Flæskesteg-surt-sødt
Æbleflæsk

Osteplanke

Oste-kompot-nødder-sprødt-druer

Brødkurv

Mørkt-lyst brød -smør-fedt

Det søde

Ris a'la mande- lun kirsebærsauce
Fri bar med husets øl-vin-sodavand under middagen.
(4 timer fra 18.30-22.30 – mulighed for at forlænge ad libitum til kl. 01.00 for kun 149,- )
Kr. 649,-

Tilvag

Karrysild-Æble-porre 25,-
Mørbrad-champignons a'la creme 50,-
Røget ål-røræg 50,-
Confiteret andelår-grønkålssalat 50,-
Sylte-rødbede-sennep 25,-
Flaske snaps (linie, OP andersson, jubilæum) 649,-
Hønsesalat-bacon 25,-
”hård” bar ad libitum i 3 timer 249,-
Frikadeller-surt 25,-