Retur til oversigt

Når sommertid er blevet til vintertid, og vi så småt begynder at nærme os vintermånederne, er tiden kommet til at fylde kalenderen med traditioner og festlige sammenkomster. En af de første er Mortensaften.

Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede op og sladrede om Morten, der som hævn besluttede, at alle husstande én dag om året skulle spise gås. Historien blev sidenhen til en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med (nu) andestegen som kronen på værket.

MENU

Dansk gravad laks - Variation af peber - Bitre salater - Frisk appelsinvinaigrette

-

Pithivier - Andelår - Brombær - Pommes Anna - Morkelsauce

-

Brombær- og æbletærte - Karamelliseret hvid chokoladeganache

Menuen fås også vegetarisk

3 retter 395 kr.

BØRNEMENU

Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter

125 kr.