Når sommertid er blevet til vintertid, og vi så småt begynder at nærme os vintermånederne, er tiden kommet til at fylde kalenderen med traditioner og festlige sammenkomster. En af de første er Mortensaften.
Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede op og sladrede om Morten, der som hævn besluttede, at alle husstande én dag om året skulle spise gås. Historien blev sidenhen til en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med (nu) andestegen som kronen på værket.
MENU
GRAVAD LAKS
Dansk gravad laks, ræve sauce, frisk urtesalat
-
PITHIVIER, ANDELÅR, GULERØDDER
Gråand indbagt i butterdej, pommes Anna og morkel sauce
-
BROMBÆR OG ÆBLETÆRTE
Brombær og æbletærte, karamelliseret hvid chokolade ganache
Menuen fås også vegetarisk
3 retter 495 kr.
BØRNEMENU
Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter
125 kr.