Retur til oversigt

Juledagene 25. + 26. december i skoven

Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-29. december.

1. og 2. juledag serveres KUN Det store julebord til 495 kr. pr. person.

Det store julebord

Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse

Liep's kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg, mizuna  

Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron  

-

Fasansalat
”Hønsesalat” lavet af confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørret svampe

Flæskesteg og rødkål
Nakkekam af dansk landgris og syltet rødkål  

-

Risalamande  
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce  

Det vegetariske julebord

Kartoffel
Røget ost, syltet løg, sprødbagt kartoffel

Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna

Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin-rødløg

-

Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomst-hollandaise, radise

Vilde danske svampe fra Bygaard
Perlebyg, morkelsmørsauce

-

Risalamande  
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce  

Book her

Julebordet skal vælges af hele bordet

Kontakt vores bookingafdeling, hvis I er et selskab over otte personer på info@peterlieps.dk

27. - 29. december holder vi åbent til frokost med et begrænset julekort.

Book allerede nu på vores hjemmeside her