Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-29. december.
1. og 2. juledag serveres KUN Det store julebord til 495 kr. pr. person.
Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse
Liep's kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg, mizuna
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron
-
Fasansalat
”Hønsesalat” lavet af confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørret svampe
Flæskesteg og rødkål
Nakkekam af dansk landgris og syltet rødkål
-
Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce
Kartoffel
Røget ost, syltet løg, sprødbagt kartoffel
Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna
Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin-rødløg
-
Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomst-hollandaise, radise
Vilde danske svampe fra Bygaard
Perlebyg, morkelsmørsauce
-
Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce
Julebordet skal vælges af hele bordet
Kontakt vores bookingafdeling, hvis I er et selskab over otte personer på info@peterlieps.dk