Julen på Peter Liep's Hus
Retur til oversigt

Lad vores smukke og historiske traktørsted og omgivelser i Dyrehaven danne rammerne om jeres families juletraditioner. Vi tænder op i pejsen og byder indenfor til et julemenukort med alle julens velsmagende og velkendte klassikere til både frokost og aften.

Se menuerne her:

Det store julebord

8 retter 495 kr.

Hertil serveres lyst og mørkt brød samt smør

Til børnene kan der vælges frikadeller eller fiskefilet med fritter, gnavergrønt og remoulade 125 kr.

Karrysild, æg og karse

Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse

Liep's kryddersild  

I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg, mizuna  

Gravad laks  

Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Sprød fiskefilet

Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron  

-

Fasansalat

”Hønsesalat” lavet af confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørret svampe

Julemedister

Medister med masser af varme julekrydderier og stuvet kål

Flæskesteg og rødkål

Nakkekam af dansk landgris og syltet rødkål  

-

Risalamande  

Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce  

Tilkøb

Sprødt andelår

Confiteret og sprødtstegt andelår, frisk kålsalat og syltede tyttebær

Vegetar juleplatte

Kartoffel

Røget ost, syltet løg, sprødbagt kartoffel

Vinterkål

Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna

Jordskok

Syltet brændt citron, rosmarin-rødløg

-

Tartelet

Grillede grøntsager, hyldeblomst-hollandaise, radise

Vilde danske svampe fra Bygaard

Perlebyg, morkelsmørsauce

-

Risalamande  

Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce  

3 retters julemenu

Gravad laks  

Dansk gravad laks, rævesauce og frisk urtesalat

-

Andebryst, andelår og brombær

Stegt andebryst, kroket lavet på lårkød, brombær, braiseret endivie, små danske kartofler og andesauce

-

Risalamande  

Lavet på økologisk fløde og serveres med kirsebærsauce  

3 retters vegetarisk julemenu

Græskar

Saltbagt græskar, græskarkerner og cremet græskarsuppe

-

Tærte med skovens svampe

Vol au vent fyldt med skovens svampe, gule beder, syltede kirsebær og bitre salater  

-

Risalamande  

Lavet på økologisk fløde og serveres med kirsebær sauce  

Juledagene i skoven

Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-29. december.

1. og 2. juledag serveres KUN Det store julebord til 495 kr. pr. person.

Book her

27. - 29. december holder vi åbent til frokost. Book allerede nu på vores hjemmeside.

Kontakt vores bookingafdeling, hvis I er et selskab over otte personer på info@peterlieps.dk