6 retter 395 kr.
Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød
Peter Liep´s kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron
-
Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips, tørrede svampe
Peter Liep's julemedister
Medister med stuvet kål
-
Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
6 retter 395 kr.
Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød
Kartoffel
Rygeost, syltet løg, sprød bagt kartoffel
Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna
Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin, rødløg
-
Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomsthollandaise, radise
Vilde danske svampe fra Bygaard
Perlebyg, morkelsauce
-
Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache og bær
Børnemenu
Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter
125 kr.