Retur til oversigt

Menu

6 retter 395 kr.

Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød

Peter Liep´s kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg

Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron  

-

Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips, tørrede svampe

Peter Liep's julemedister
Medister med stuvet kål

-

Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache

Vegetarmenu

6 retter 395 kr.

Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød

Kartoffel
Rygeost, syltet løg, sprød bagt kartoffel

Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna

Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin, rødløg

-

Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomsthollandaise, radise

Vilde danske svampe fra Bygaard
Perlebyg, morkelsauce

-

Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache og bær

Børnemenu

Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter

125 kr.

Book her