Peter Liep's Hus er dit spisested på Bakken

Det er de færreste personer og familier, der tager på Bakken for at spise. Langt de fleste tager nemlig turen til de smukke omgivelser for at have en hyggelig dag sammen med familien og samtidig prøve et væld af de 33 forskellige forlystelser, der er mulighed for at prøve på Bakken, der ligger lidt nord for København i Klampenborg. Hvis du selv har gået og leget med idéen om at tage den øvrige familie med til en tur på Bakken i løbet af dette år, så er det med garanti heller ikke fordi du gerne vil derud at spise, men derimod fordi du gerne vil have en hyggelig dag med familien og glæde børnene, for det kan du være helt sikker på, at du vil kunne, hvis du vælger at tage dem med en tur på Bakken (eller Dyrehavsbakken, som det også kaldes).

Det skal dog ikke ændre på det faktum, at der er et utal af muligheder for at få stillet sulten på Bakken. Det skal dog ikke forstås på den måde, at du blot skal forvente, at det er spisesteder, der har kedeligt mad, som blot skal tjene det formål, at du bliver mæt af det og får fylder energilageret lidt op. Du har derimod alskens muligheder for at få en kulinarisk oplevelse, som du kommer til at huske i lang tid hos ét af de mange spisesteder Bakken. Derfor kan du selvfølgelig også stole trygt på, at du ikke skal gå og føle dig sulten en hel dag, fordi du ikke kan finde et godt sted at spise frokost eller aftensmad - faktisk har du hele 22 forskellige spisesteder at vælge imellem på Bakken, så mon ikke du finder et sted eller to, hvor du kunne have lyst til at spise enten din frokost eller din aftensmad og samtidig nyde de fantastiske omgivelser og den formidable atmosfære, der altid er på Bakken.

Hvilke spisesteder er der at finde på Bakken?

Som tidligere nævnt, så er der rigtig mange spisesteder Bakken - og du kan med garanti også finde bare ét eller to af de 22 spisesteder, som vækker din appetit. De 22 spisesteder er meget forskellige både med hensyn til prisen og til menukortet, hvilket igen bevidner om, at der er noget til enhver smag - og til enhver pengepung. De forskellige spisesteder er som følgende: Bakkens Grill- og Bøfhus, Bakkens Perle, Balkon 51, Bondestuen, Bræddehytten, Bøgely, Cæsars Palads, Dyrehaven, Elverdybet, Harlekin, Hvide Hest, La Casa, La Collina, Nybo, Restaurant Laura, Røde Port, Skovly, Staldknægten, Steak n Noodles, To Søstre, Valentino, Viking Steak House, og Ølgod. Hvis du ikke mener dette er nok, så er der også mulighed for at spise på ét af de fire restauranter/spisesteder, der også åbner i forbindelse med åbningen af Korsbæk på Bakken, der er en komplet og hundrede procent tro kopi af Korsbæk, der er den by, som den kendte, danske TV-serie Matador foregår i. Her finder du følgende fire spisesteder, der selvfølgelig serverer mad, som stemmer overens med Matador-tiden: Postgaarden, Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs.