Sommermenu

Juni - Juli – August

FORRETTER - MELLEMRETTER

Danske asparges med kapersvinaigrette toppet med rømørejer

Carpaccio af sværdfisk med sauce vierge samt revet parmesan

Ærtesuppe toppet med rømørejer

Der serveres brød og smør til alle forretter


HOVEDRETTER

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré.
hertil ristede gulerødder og asparges, små nye kartofler og timiansauce

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin serveres med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og rosmarinsauce

Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med nye danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: risotto vendt med ærter og grønne asparges toppet med parmesan.
hertil en sprød grøn salat


DESSERTER

Jordbær-rabarbertrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og sommerbær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

3-retter kr. 399,-  // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-