Forårsmenu

Marts - April – Maj

FORRETTER - MELLEMRETTER

Røget laks på en bund af blomkålscreme,
pyntet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas

Kyllingeterrin med soltørrede tomater,
hertil urtecreme og sprød salat

Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter

Der serveres brød og smør til alle forretter


HOVEDRETTER

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce

Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat


DESSERTER

Rarbarbartrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

 3-retter kr. 399,-  // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-