Forårsmenu

Marts - April – Maj

FORRETTER - MELLEMRETTER

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon 

Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan

To tarteletter med høns i asparges 

Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter

Der serveres brød og smør til alle forretter


HOVEDRETTER

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce

Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og forårsgrønt 

Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat


DESSERTER

Rarbarbartrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

 3-retter kr. 399,-  // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-