Marts - April – Maj
FORRETTER - MELLEMRETTER
Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
To tarteletter med høns i asparges
Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter
Der serveres brød og smør til alle forretter
HOVEDRETTER
Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce
Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce
Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-
Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og forårsgrønt
Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat
DESSERTER
Rarbarbartrifli
Chokoladefondant med vaniljeis og bær
3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder
Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)
3-retter kr. 399,- // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-