Efterår-Vintermenu

September - Februar

FORRETTER - MELLEMRETTER

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon

Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter


HOVEDRETTER

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce

Gråsten kylling med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
serveret med portvinssauce

Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Bagt torsk med hummerbisque med ristede kartofler og efterås rodfrugter

Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat


DESSERTER

Gammeldags æblekage

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

 3-retter kr. 399,-  // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-