September - Februar
FORRETTER - MELLEMRETTER
Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
Der serveres brød og smør til alle forretter
HOVEDRETTER
Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce
Gråsten kylling med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
serveret med portvinssauce
Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-
Bagt torsk med hummerbisque med ristede kartofler og efterås rodfrugter
Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat
DESSERTER
Gammeldags æblekage
Chokoladefondant med vaniljeis og bær
3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder
Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)
3-retter kr. 399,- // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-