Efterår-Vintermenu

September - Februar

FORRETTER - MELLEMRETTER

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon

Andeterrin med cornichoner og syltede rosiner
serveret på sprød salat

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter


HOVEDRETTER

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin serveres med ristede kantareller.
hertil sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder, små ristede kartofler samt rosmarinsauce

Gråand med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
Serveret med portvinssauce

Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat


DESSERTER

Gammeldags æblekage

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

 3-retter kr. 399,-  // 4-retter kr. 449,- // 5-retter 499,-