Forårsmenu

Marts - April – Maj

Forretter - mellemretter

Røget laks på en bund af blomkålscreme,
pyntet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas

Kyllingeterrin med soltørrede tomater,
hertil urtecreme og sprød salat

Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce

Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Rarbarbartrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-

 

Sommermenu

Juni - Juli – August

Forretter - mellemretter

Danske asparges med kapersvinaigrette toppet med rømørejer

Carpaccio af sværdfisk med sauce vierge samt revet parmesan

Ærtesuppe toppet med rømørejer

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré.
hertil ristede gulerødder og asparges, små nye kartofler og timiansauce

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin serveres med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og rosmarinsauce

Gråsten-kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med nye danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: risotto vendt med ærter og grønne asparges toppet med parmesan.
hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Jordbær-rabarbertrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og sommerbær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-

 

Efterår-vintermenu

September - Februar

Forretter - mellemretter

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon

Andeterrin med cornichoner og syltede rosiner
serveret på sprød salat

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce

Lammeculotte med hvidløg og rosmarin serveres med ristede kantareller.
hertil sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder, små ristede kartofler samt rosmarinsauce

Gråand med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
Serveret med portvinssauce

Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Gammeldags æblekage

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)