Forårsmenu
Marts - April – Maj
Forretter - mellemretter
Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
To tarteletter med høns og asparges
Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter
Der serveres brød og smør til alle forretter
**
Hovedretter
Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce
Gråsten kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce
Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-
Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og forårsgrønt
Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat
**
Desserter
Rarbarbartrifli
Chokoladefondant med vaniljeis og bær
3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder
Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)
3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-
Sommermenu
Juni - Juli – August
Forretter - mellemretter
Hvide asparges med citronmayo toppet med håndpillede rejer og brøndkarse
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med rømørejer
Der serveres brød og smør til alle forretter
**
Hovedretter
Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré.
hertil ristede gulerødder og asparges, små nye kartofler og timiansauce
Gråsten kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce
Helstegt dyreryg med nye danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-
Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og sommergrønt
Vegetarret: risotto vendt med ærter og grønne asparges toppet med parmesan.
hertil en sprød grøn salat
**
Desserter
Jordbær-rabarbertrifli
Chokoladefondant med vaniljeis og sommerbær
3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder
Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)
3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-
Efterår-vintermenu
September - Februar
Forretter - mellemretter
Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
Der serveres brød og smør til alle forretter
**
Hovedretter
Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce
Gråsten kylling med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
serveret med portvinssauce
Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-
Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat
**
Desserter
Gammeldags æblekage
Chokoladefondant med vaniljeis og bær
3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder
Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)