Forårsmenu

Marts - April – Maj

Forretter - mellemretter

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon

Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan

To tarteletter med høns og asparges

Cremet hummerbisque - grillet kammuslinger - klarede urter

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré
hertil glaseret persillerod, pommes anna og timiansauce

Gråsten kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med små ristede kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og forårsgrønt

Vegetarret: risotto vendt med porer og championer
hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Rarbarbartrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-

 

Sommermenu

Juni - Juli – August

Forretter - mellemretter

Hvide asparges med citronmayo toppet med håndpillede rejer og brøndkarse

Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan

Ærtesuppe toppet med rømørejer

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af sødkartoffelpuré.
hertil ristede gulerødder og asparges, små nye kartofler og timiansauce

Gråsten kylling med sauteret spinat af rødløg og ristede hasselnødder
hertil små nye kartofler og estragonsauce

Helstegt dyreryg med nye danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Bagt torsk med hummerbisque med nye kartofler og sommergrønt 

Vegetarret: risotto vendt med ærter og grønne asparges toppet med parmesan.
hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Jordbær-rabarbertrifli

Chokoladefondant med vaniljeis og sommerbær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)

3-retter kr. 399,- - 4-retter kr. 449,- - 5-retter kr. 499,-

 

Efterår-vintermenu

September - Februar

Forretter - mellemretter

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon

Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan 

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Hovedretter

Skiver af oksemørbrad serveres på en bund af selleripuré.
hertil ristede kantareller, pommes anna og timiansauce

Gråsten kylling med blommekompot, bagte rodfrugter og små ristede kartoftler
serveret med portvinssauce

Helstegt dyreryg med danske kartofler, vildtsauce og tyttebær
Hertil waldorfsalat af bagt knoldselleri, tranebær, vindruer og valnødder // tillæg kr. 39,-

Vegetarret: cremet svamperisotto hertil en sprød grøn salat

**
Desserter

Gammeldags æblekage

Chokoladefondant med vaniljeis og bær

3 slags oste med knækbrød, kompot og honningmarinerede nødder

Islagkage med hakket chokolade, brændt nougat og dækket med valrhona chokolade
(tillæg kr. 20,- // ca. 8 pers. pr. kage)