LOKALE MED UDSIGT TIL SKOVEN

Pejsesalen ligger på den anden side af husets hyggelige, brolagte gårdhave og er Peter Liep’s Hus’ flotte festsal. Salen er nyistandsat men stadig holdt tro mod hovedhusets charme og sjæl. Pejsesalen har sit navn efter den store kamin, der pryder enden af det smukke lokale.

Som selskabslokale er Pejsesalen perfekt til større arrangementer for 50 personer og herover. Takket være lokalets tilbagetrukne placering i skovens dybe stille ro og den funktionelle indretning bære alt fra smukke bryllupper over store firmafester og konferencer til hyggelige barnedåbe og konfirmationer, der næppe kan holdes et mere elegant og charmerende sted end i Peter Liep’s Hus’ Pejsesal.

Bag sidedøren i salen finder man den indhegnede fold, som altid hører til arrangementer i salen. Her opstiller vi gerne ekstra siddepladser med åbne vinduer ind til salen, ligesom den ofte bruges til velkomster, receptioner, aperitifs og rygelounge under arrangementerne.

Ved store arrangementer kan gårdhaven desuden reserveres til arrangementer i salen, hvor varmelamper over siddepladserne sammen parasoller og musikanlæg gør gårdhaven til et perfekt sted at holde såvel velkomst som intermezzo under middagen.