SKOVBUFFET
Marts-August // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Røget laks på en bund af blomkålscreme, pyntet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas
Kyllingeterrin med soltørrede tomater, hertil urtecreme og sprød salat
Ærtesuppe toppet med rømørejer
Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Langtidssteg okse med grov sennep og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte danske kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser og karse
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder

**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-

_________________________________________________________

Skovbuffet
September-februar // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Rimmet laks med let peberrodscreme og sprød salat
Andeterrin med cornichoner og syltede rosiner serveret på sprød salat
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Langtidssteg okse med grov sennep og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte kartofler
Glaserede ovnbagte rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder **

Gammeldags æblekage (portionsanretning)
kr. 349,-