SKOVBUFFET
Marts-August // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Skaldyrssalat med avokado og urter
Ccarpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer
Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Marieneret kalvefilet med timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Ovnbagt laks med citron og dild
Smørstegte danske kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser og karse
Spæde salater med bær, melon og feta
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder

**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-

_________________________________________________________

Skovbuffet
September-februar // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Rimmet laks med let urtecreme og sprød salat
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
Der serveres brød og smør til alle forretter


**
Marieneret kalvefilet og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Ovnbagt laks med citron og dild
Smørstegte kartofler
Glaserede ovnbagte rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder **

Gammeldags æblekage (portionsanretning)
kr. 349,-