JÆGERBUFFET
Forår-Sommer // min. 30 personer

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser, ramsløg og karse
Sprød salat med bær og melon
Klassisk cæsarsalat (kun salat)
Coleslaw af spidskål, gulerødder og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 369,-

TILVALG
Forret fra kr. 59,-
Ovnbagt laks kr. 49,-

___________________________________________________________________

 

JÆGERBUFFET
Efterår-Vinter // min. 30 personer

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Glaserede rodfrugter
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Klassisk cæsarsalat (kun salat)
Coleslaw af spidskål,, granatæble og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 369,-

TILVALG
Forret fra kr. 59,-
Laks kr. 49,-