JÆGERBUFFET
Forår-Sommer // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Skaldyrsalat med avokado og urter
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer
**

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser, ramsløg og karse
Spæde salater med bær, melon og feta
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vedr med lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, gulerødder og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-

TILVALG
Forret fra kr. 59,-
Ovnbagt laks  med citron og dild kr. 49,-

___________________________________________________________________

 

JÆGERBUFFET
Efterår-Vinter // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenserveres 
Rimmet laks med let urtecreme og spæde salater
Carpaccio med basilikimpesto, rucola, pinjekerner og parmesan 
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
**

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Glaserede rodfrugter
Romainsalat med bagte blomsterne, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, gulerod, granatæble og sesam

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 349,-

TILVALG
Forret fra kr. 59,-
Ovnbagt laks med citron og dild kr. 49,-