DET KOLDE BORD
(min. 20 pers. og serveres både som buffet el. fade på bordene)
Rød jægersild med løg - kapers
Karrysild med æbler - porer
**
Gravad laks - sennepsdressing
Æg - rejer – mayonnaise
Sprødstegt rødspættefilet - grov remoulade - citron
**
Frikadeller - surt
Flæskesteg - rødkål
Tarteletter - høns i asparges
**
2 slags danske oste - knækbrød, frugtkompot - honningmarinerede nødder
Rugbrød - lyst brød - smør - fedt
**
Hjemmebag
kr. 329,-
_____________________________________________
SKOVBUFFET
marts-august // min. 20 personer
Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Skaldyrssalat med avokado og urter
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer
Der serveres brød og smør til alle forretter
**
Marieneret kalvefilet og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte danske kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser og karse
Sprøde salater med melon, bær og feta
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-
__________________________________________________
SKOVBUFFET
september-februar // min. 20 personer
Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Rimmet laks med let urtecreme og spæde salater
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
Der serveres brød og smør til alle forretter
**
Marieneret kalvefilet og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Bagt laks med citron og dild
Smørstegte kartofler
Glaserede ovnbagte rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 349,-
______________________________________________________
JÆGERBUFFET
forår-sommer // min. 20 personer
Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Skaldyrssalat med avokado og urter
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer
**
Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser, ramsløg og karse
Sprød salat med bær, melon og feta
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, gulerødder og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
kr. 349,-
Tilvalg
Ovnbagt laks med citron og dild kr. 49,-
____________________________________________________________
JÆGERBUFFET
efterår-vinter // min. 20 personer
Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering
Rimmet laks med let urtecreme og spæde salater
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
**
Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Glaserede rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, granatæble og sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 349,-
Tilvalg
Forret fra kr. 59,-
Ovnbagt laks med citron og dildkr. 49,-