Buffet

DET KOLDE BORD

(min. 20 pers. og serveres både som buffet el. fade på bordene)

Rød jægersild med løg - kapers
Karrysild med æbler - porer
**
Gravad laks - sennepsdressing
Æg - rejer – mayonnaise
Sprødstegt rødspættefilet - grov remoulade - citron
**
Frikadeller - surt
Flæskesteg - rødkål
Tarteletter - høns i asparges
**
2 slags danske oste - knækbrød, frugtkompot - honningmarinerede nødder
Rugbrød - lyst brød - smør - fedt
**
Hjemmebag

kr. 329,-

_____________________________________________

 

SKOVBUFFET
marts-august // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Skaldyrssalat med avokado og urter

Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan  

Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Marieneret kalvefilet og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte danske kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser og karse
Sprøde salater med melon, bær og feta 
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-

__________________________________________________

SKOVBUFFET
september-februar // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Rimmet laks med let urtecreme og spæde salater

Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Marieneret kalvefilet og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Bagt laks med citron og dild
Smørstegte kartofler
Glaserede ovnbagte rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 349,-

______________________________________________________

JÆGERBUFFET
forår-sommer // min. 20 personer

 

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Skaldyrssalat med avokado og urter
Carpaccio med basilikumpesto, ruccola, pinjekerner og parmesan
Ærtesuppe toppet med håndpillede rejer
**

 

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser, ramsløg og karse
Sprød salat med bær, melon og feta
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, gulerødder og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
kr. 349,-

Tilvalg
Ovnbagt laks med citron og dild kr. 49,-

____________________________________________________________

JÆGERBUFFET
efterår-vinter // min. 20 personer

 

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Rimmet laks med let urtecreme og spæde salater
Carpaccio med basilikumpesto, rucola, pinjekerner og parmesan
Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg
**

 

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Glaserede rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Coleslaw af spidskål, granatæble og sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)

kr. 349,-

Tilvalg

Forret fra kr. 59,-
Ovnbagt laks med citron og dildkr. 49,-