Buffet

DET KOLDE BORD

(min. 20 pers. og serveres både som buffet el. fade på bordene)

Rød jægersild med løg - kapers
Karrysild med æbler - porer
**
Gravad laks - sennepsdressing
Æg - rejer – mayonnaise
Sprødstegt rødspættefilet - grov remoulade - citron
**
Frikadeller - surt
Flæskesteg - rødkål
Tarteletter - høns i asparges
**
2 slags danske oste - knækbrød, frugtkompot - honningmarinerede nødder
Rugbrød - lyst brød - smør - fedt
**
Hjemmebag

kr. 329,-

_____________________________________________

 

SKOVBUFFET
marts-august // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Røget laks på en bund af blomkålscreme,
pyntet med agurk, brøndkarse og rugbrødsknas

Ærtesuppe toppet med rømørejer

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Langtidssteg okse med grov sennep og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte danske kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser og karse
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
(portionsanretning)
kr. 349,-

__________________________________________________

SKOVBUFFET
september-februar // min. 20 personer

Vælg en af flg. forretter // tallerkenservering

Rimmet laks med let peberrodscreme og sprød salat

Jordskokkesuppe med knust bacon og purløg

Der serveres brød og smør til alle forretter

**
Langtidssteg okse med grov sennep og timiansauce
Unghanebryst stegt med citron og estragonsauce
Smørstegte kartofler
Glaserede ovnbagte rodfrugter
Romainsalat med bagte blommer, ristede kerner og gedeost
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Spidskålsalat med æbler, ristede hasselnødder og rødløg vendt med æbleeddike

**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)
kr. 349,-

______________________________________________________

JÆGERBUFFET
forår-sommer // min. 30 personer

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Cremet kartoffelsalat med radiser, ramsløg og karse
Sprød salat med bær og melon
Klassisk cæsarsalat (kun salat)
Coleslaw af spidskål, gulerødder og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Årstidens trifli
kr. 369,-

Tilvalg
Ovnbagt laks kr. 49,-

____________________________________________________________

JÆGERBUFFET
efterår-vinter // min. 30 personer

Vildsvinenakke
Langtidsstegt okse
Vildtsauce med svampe
Smørstegte kartofler
Glaserede rodfrugter
Bulgursalat med abrikoser, ristede kerner og bredbladet persille vendt i lemonvinaigrette
Klassisk cæsarsalat (kun salat)
Coleslaw af spidskål,, granatæble og sorte sesam
**
2 slags oste med knækbrød, frugtkompot og honningmarinerede nødder
**
Gammeldags æblekage
(portionsanretning)

Tilvalg
Forret fra kr. 59,-
Laks kr. 49,-