Med Dyrehaven og naturen som legeplads, er der uaner af rum til udendørsaktiviteter. Der kan lejes cykler eller hestevogne, som transportere jer rundt i den smukke have eller gennem gamle Rådvad og dens historie.

Der kan leges simple og sjove lege som rundbold, kongespil & bueskydning eller et ønske om bare at lytte til et historisk foredrag under åben himmel og midt i naturen.

Skovfitness

Hver tirsdag kl. 10.00 er der Skovfitness for alle i Dyrehaven. Vi mødes ved Peter Lieps hus og bevæger os rundt i den smukke, gamle Dyrehave. Træningsruter er der nok af, og vi bruger det, vi finder på vores vej, plus medbragte reb, stave m.m.

Dyrehavsbakken

Som nabo til Dyrehavsbakken, verdens ældste forlystelsespark, kan en dyst på Bakken, måske friste eller blot et historisk foredrag om selve Bakkens unikke historie om gøgler og teltholdernes liv

Mindfulness, meditation og yoga

Forebyg stress, få mere udbytte af dit arbejdet, styrk din krop og sind. Nogle områder som for tiden har en stor opmærksomhed.
Tanketræning om positivitet og tidsopfattelse, hvor vi har fokus på nuet i stedet på frem- og fortid. Ønsket om at vi skal tage en dag ad gangen og blive i nuet er en kunst, som kan nås og udmunder i en bedre hverdag. Nærvær er hemmeligheden bag et lykkeligt liv både på privaten som på arbejdet. Sindet kæmper imod, men alle kan blive mere nærværende, når du er i kroppen, er du i nuet.

Ved brugen af mindfulness, meditation og yoga eller en blanding af alle tre dele, kommer du og dine kollegaer tættere på sig selv, sin familie og kollegaer. Vores stressede hverdage med manglende tid bliver pludselig forlænget med løste arbejdsopgaver skabt af nærvær og overblik.