FORRETTER
Svampetoast med bacon 119,-
Peters rejecocktail 119,-
Jordskokkesuppe med brød 99,-

HOVEDRETTER
Oksefilet med bagt krydret kartoffelmos, hvertil vintergrønt og timian sauce 249,-
Coq au vin 239,-
Svamperisotto med dagens fisk 239,-
Vegetarret: Ratatouille med linser (vegansk, gluten- og laktosefri) 189,-

DESSERTER
Gammeldags æblekage 89,-
Gateau marcel "skovens bedste chokoladekage" med hindbærsorbet 89,-
3 slags oste med kompot, syltede nødder og knækbrød 89,-

BØRNERETTER
Fiskefrikadelle med fritter og grov remoulade 99,-
Fiskefilet med fritter og grov remoulade 99,-

 

Teatermenu

Andeterrin med cornichoner og syltede rosiner
på sprød salat

**

Oksefilet med bagt krydret kartoffelmos, 
hertil vintergrønt og timiansauce
**
Gammeldags æblekage

kr. 349,-

inkl. husets vine til menuen

kr. 499,-

 

Ørkenens Sønner sniger sig i Dyrehaven og spiller i Teltet på Bakken!

Almindeligvis er efteråret og vinteren stille i Dyrehaven, men I år, til efteråret, sker der noget lidt anderledes her i skoven. Ørkenens Sønner, som ellers har haft til huse blandt andet hos vores nabo Bellevue teatret, kommer til Dyrehaven og spiller deres forestilling i det grønne telt, hvor den legendariske Cirkusrevy over sommeren muntre sig.
Nu skal det altså være Ørkenens Sønner, der får deres mulighed for at muntre sig på de selv samme gamle skrå brædder, som mange andre store skuespiller før har haft.
Niels Olsen, der sammen med Henrik Koefoed, kender teltet godt, eftersom at de udover at have lavet Ørkenens Sønner og en masse film og tv, også har været skuespillere i Cirkusrevyen. Søren Pilmark og Asger Reher, er nye under teltdugen i skoven, men ikke som Ørkenens Sønner.

Ørkenens Sønner er blandt det danske folk kendt for deres lumre humor, hvor de taler lige ud af posen, med deres charmerende måde at håndtere deres tilskuer på, iført smoking og fez, kan de komme afsted med det meste.

Ørkenens Sønner blev dannet på baggrund af nogle skuespillere, der kedede sig mellem prøverne på Det Kongelige Teater og med ideen om ”Gøg og Gokke” samt ”Sons of the Dessert” med sig i rygsækken, blev Ørkenens Sønner dannet, til gavn og glæde for os alle.

Vi glæder os til at se, hvad der kan ske herude, når Ørkenens Sønner gæster skoven, og får sat lidt fut i det hele herude i det smukke efterår og vinter.

Vi holder aftenåbent de pågældende dage, hvor Ørkenens Sønner har forestillinger og i den forbindelse har vi lavet en Ørkenens Sønner-menu (se menu ovenfor tekst)

I er velkommen til at kontakter os vedr. spørgsmål i forbindelse med selskaber og middag før/efter Ørkenens Sønner eller reservation af bord. Det er også muligt at booke bord online:

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/145/2

Ser frem til at tage imod jer og servere en dejlig Ørkenens-Sønnermenu med tilhørende vine inden turen går videre over i Teltet, hvor Ørkenens Sønner giver den gas med et storslået show.
Info: Peter Lieps Hus ligger to minutters gang herfra restauranten.