Cirkusrevyen 2022

 

Teatermenu

Nyd en lækker 3-retters menu før eller efter teaterforstillingen hos Peter Lieps Hus, beliggende kun 3 min. gang fra det grønne telt. Foruden vores a la carte aftenkort kan vi tilbyde følgende teatermenu:

REVYMENU

Torsk - ramsløg - ærter - peberrod - fløde - rogn
**

Rosastegt okse - svampe - sommerkål - sauce af bær - kartofler
**

Danske rabarber - skovmærke - bergamotte - hvid chokolade

Tilvalg:

Tatar af sommerbuk - soja - brøndkarse - boghvede - vilde urter - skovkapers 85,-

3 danske oste fra Arla Unika med knækbrød og kvædekompot 110,-

3 retters Menu: kr. 425

5 retters menu: kr. 550 (anbefales til efter revyen)

Vinmenu lille: kr. 200,-

Vinmenu stor: kr. 400,-

 

 

 

Middag før eller efter Cirkusrevyen

 

Nyd en lækker 3-retters menu før eller efter teaterforstillingen hos Peter Lieps Hus, som kun ligger 3 min. gang fra det grønne telt. Foruden vores a la carte aftenkort kan vi tilbyde vores teatermenu:

 

Teatermenu

Laksetatar af fersk- og røget laks
vendt med cremefraiche, rødløg og estragon
**
Langtidsstegt okse med ristede grøntsager, 
danske kartofler og timiansauce
**
Kraftig chokolademousse med ristede nødder og tørret hindbær

kr. 349,-

Inkl. husets vine til menuen

Kr. 499,-

 

 

 

Leder du efter restauranter til før Cirkusrevyen

At Bakken er den ældste forlystelsespark i hele verden og dermed også i Danmark er ikke det eneste, som parken kan bryste sig af, men dertil er det også hjemsted for den populære og særdeles kendte Cirkusrevyen, der faktisk også er Danmarks største revy - hvis du gerne vil se revy, så er der ikke noget andet sted at besøge end Dyrehavsbakken, der er at finde lidt nord for København. Cirkusrevyen har desuden også kunnet fejre 80-års fødselsdag her i 2015, da det blev grundlagt tilbage i 1935 af restauratør Carl Pehrsson, skuespilleren Osvald Helmuth, Oscar Holst og musikeren Herman Gellin, hvorfor det bestemt var en blandt mængde af personer, der besluttede sig for at skabe en revy. Lige siden Cirkusrevyens oprindelse og første forestilling tilbage i 1935 har det været afholdt i teltet ved Bakken - dog med undtagelse af ét år, hvilket var i 1945, hvor teltet blev slået op på den nedbrændte Forums grund.


Hvornår kan jeg opleve Cirkusrevyen 2016?

Hvis du gerne vil opleve Cirkusrevyen 2015, så skal du naturligvis sørge for at finde frem til et tidspunkt, hvor du har mulighed for at besøge Bakken og opleve Cirkusrevyen. Du skal dog ikke være bange for, at du ikke kan finde tid til at komme ud til Bakken og se en forestilling med Cirkusrevyen, for de spiller allerede deres første forpremierer mandag d. 11. maj, tirsdag d. 12. maj og onsdag d. 13. maj - hver gang kl. 20:00. Endvidere, så er der officiel premiere dagen efter; torsdag d. 14. maj kl. 20:00, hvorefter de spiller helt frem til lørdag d. 29. august kl. 21:00. Der er mulighed for at komme ud og se Cirkusrevyen, der i dag består af følgende skuespillere: Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen, Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag frem til d. 29. august kl. 21:00, hvor de - som sagt - spiller deres sidste forestilling for i år.

Hvis du vælger at komme ind og se Cirkusrevyen enten mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag, så kommer det til at koste dig mellem 290 kroner og 465 kroner. Hvis du derimod hellere vil se Cirkusrevyen fredag eller lørdag, så kommer det til koste mellem 320 kroner og 495 kroner. Billetprisen afhænger naturligvis af, hvor tæt, du ønsker at sidde ved scenen, hvor den billigste billet naturligvis betyder, at du kommer til at sidde længst væk fra scenen, men hvis du derimod gerne vil sidde tættere på scenen, så skal du vælge den dyreste billet, der koster 465 kroner fra mandag til torsdag, mens den koster 495 kroner både fredag og lørdag. En billet til en kørestolsbruger koster det samme som prisen på den billigste billet, hvilket både gør sig gældende fra mandag til torsdag og fra fredag til lørdag.

Det er desuden også nogle særdeles prominente og dygtige personer, der står bag, hvilket blandt andet inkluderer følgende personer: Lisbet Dahl, der er instruktør, Nina Schiøttz, der er scenograf, James Price, der er kapelmester samt René Vinther, der er koreograf og Henrik Børgesen, som er kostumier.