Peter Liep's Hus - Restaurant på Bakken - byder dig velkommen!

Du kan ikke tage i forlystelsespark uden at blive sulten - det er meget simpelt. Både fordi du naturligvis bliver sulten i løbet af dagen, men også fordi du bruger rigtig meget energi, når du er afsted på en sådan tur, da du blandt andet skal prøve et væld af forlystelser med børnene og samtidig gå rundt til de forskellige faciliteter og forlystelser, som Bakken kan byde på - og det er faktisk intet mindre end 33 forskellige kørende forlystelser, hvorfor der er nok til hele dagen. Derfor er det også en god idé at indstille dig på, at du skal have en eller anden form for proviant i løbet af dagen, men det er dog slet ikke ensbetydende med, at du bør tage dig til takke med noget middelmådigt mad blot for at få stillet sulten. Der findes derimod et væld af spændende restauranter og spisesteder på Bakken, hvorfor du med garanti også kan finde en Bakken restaurant, der tilbyder et udvalg af madretter, som både du og din familie synes er spændende.

Restauranter og spisesteder på Bakken for enhver smag og enhver pengepung

Som nævnt ovenfor, så kan du være helt sikker på, at der er noget for enhver smag - og dertil er der også noget for enhver pengepung, hvorfor du ikke skal frygte, at det bliver en dyr oplevelse for dig. Mere specifikt, så finder du faktisk hele 24 forskellige restauranter og spisesteder, hvor du har mulighed for at vælge et bredt spektrum af forskellige madretter, så uanset om du er på jagt efter noget fra det klassiske danske køkken, det italienske køkken, det spanske køkken, Tex-Mex eller derimod orientalsk-inspireret mad, så kan du finde det i én af de 24 restauranter, der er at finde på Bakken. Så uanset om du den pågældende dag føler for, at det skal være en klassisk dansk ret som stegt flæsk med persillesovs, en italiensk ret som lasagne eller en pizza eller at du derimod bare gerne vil gøre det nemt og vælge en buffet, så kan du med garanti finde en passende Bakken restaurant, der har et menukort, der fanger din interesse.

Prøv også restauranterne i Matador-byen Korsbæk

Et af de helt nye initiativer på Bakken er den nye opførelse af Korsbæk, der er den by, som én af de absolut mest populære, danske TV-serier foregår i. Det er selvfølgelig Matador, der er tale om her, så hvis du altid har drømt om at kunne opleve en by som Korsbæk og se hvordan det var, at leve i 1920'erne og 1930'erne, som er det tidsrum Matador foregår i, så skal du helt klar lægge vejen forbi Korsbæk på Bakken, som ofte også bliver kaldt for Matador på Bakken. Ikke nok med, at du får mulighed for at opleve en tro kopi af Korsbæk, så får du også mulighed for at spise på de fire restauranter, Postgaarden, Katrines Gaard, Lauras Køkken og Hos Varnæs, som er beliggende i Korsbæk og her bliver der serveret klassiske danske retter, hvorfor det er velegnet til dig, der søger en Bakken restaurant, hvor der bliver serveret dansk mad.